Başkanımızdan Yaşlılara Ziyaret

  • Yazının Tarihi: 25 Mart 2017
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, yaşlılar haftası nedeniyle yaşlıları yerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Yaşlılar Haftası” sebebiyle Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük ile birlikte ilçeye bağlı mahallelerde ikamet eden yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Yaşlılarla birebir sohbet eden Başkanımız Saadettin Aslan yaptığı konuşmada: “Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılara Saygı Haftası olarak kutlanmaktadır. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir. Tüm yaşanmışlıklarıyla, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan yaşlılarımız, saygı duyulması gereken özel insanlardır. Biz, Karaisalı Belediyesi olarak yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Onların bütün sıkıntılarını, dertlerini dinlemek ve çözüm bulmak bizim görevimiz. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyoruz” dedi.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Karaisalı’da bulunan yaşlı vatandaşları ziyaret eden Başkanımız, ilçeye bağlı Çukur mahallesinde ikamet eden Hatice Genç ile Mehmet Ali Bulut ve ilçe merkezinden oturan Fikriye Gülnaz Gültekin isimli engelli vatandaşlara, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin işbirliğiyle tekerlekli sandalye hediye etti.

Ziyaret ettiği engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal hizmetlere büyük önem verdik. İlçemiz genelindeki vatandaşlarımızın, sorun, ihtiyaç ve taleplerini tespit ederek, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya devam ediyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bugünden sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ziyaret ettiği vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama