Şehit Ailelerimiz Onuruna Program Düzenlendi

  • Yazının Tarihi: 16 Mart 2017
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Karaisalı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programına katıldı.

BOTAŞ’ın toplantı salonunda şehit ailelerimiz onuruna düzenlenen programda, ilçede ki şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizin ruhuna Kuran’ı Kerim ve dualar okundu.

Programda konuşan Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat,” Sizlere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Senede birkaç defa sizlerle birlikte olmak için çabalıyoruz. Biz istiyoruz ki sizlerle hep beraber olalım. Sizlere acınızı hatırlatmak için değil, devletin ve milletin gerçekten size karşı olan teveccühünü göstermek için buradayız. Biz sadece bunu yaşamak, hissetmek ve unutturmamak için buradayız. Başta sizin evlatlarınız olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Şehit ailelerimizin onuruna düzenlenen programa başta şehitlerimizin aileleri olmak üzere, İlçe Kaymakamımız Tolga Polat, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, İlçe Garnizon Komutanı Ali Sanayır, İlçe Emniyet Amiri Güngör Akpınar, Belediye Meclis Üyemiz Cumali Işıl ve kurum amirleri katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama