Başkanımız, Mahalle Gezilerini Hız Kesmeden Sürdürüyor

  • Yazının Tarihi: 9 Mart 2017
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

İlçemize bağlı mahallelerin birçoğunu gezen Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, haftanın belirli günlerini vatandaşlara ayırarak sıkıntılarını, talep ve isteklerini dinliyor. Gittiği mahallelerde vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan başkanımız, mahalle sakinleriyle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Gördüğü ilgi karşısında vatandaşlara teşekkür eden başkanımız, her şeyi Karaisalı’nın daha müreffeh, daha yaşanabilir bir ilçe olması için planladıklarını belirterek, vatandaşların fikirlerine her zaman ihtiyaç duydukları gerçeğine işaret etti.

Karaisalı’da kalıcı eserler bırakmak istediğini kaydeden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Göreve geldiğimizde Karaisalı’ya her şeyden önce kalıcı bir ilçe kimliği oluşturmak istiyorduk. Bunun içinde hedefimiz kalıcı eserlere, çalışmalara ve projelere imza atmak. Yeni bir Karaisalı’nın inşası için vatandaşlarımızın fikrine ihtiyaç duyuyoruz. Mahallelere giderek vatandaşlarımızın sıkıntılarının olup olmadığını soruyor ve çözümler üreterek neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. İlçemizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman ön planda tutuyoruz. Parti ayrımı gözetmeden vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Aslan, Hüzün ve Sevinçlerde Vatandaşların Yanında

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ayrıca vatandaşların mutlu ve üzüntülü günlerinde de yanlarında olmayı ihmal etmiyor. Vatandaşların cenaze, nişan ve düğün gibi özel günlerinde yanlarında olarak, sevinçlerine ve üzüntülerine ortak oluyor.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama