Mal Müdürü Şerif Aygur’dan Başkanımıza Ziyaret

• Yazının Tarihi: 28 Şubat 2017

Karaisalı Mal Müdürü M. Şerif Aygur ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Vergi vermek kutsal bir görev. Vatandaşın ödediği verginin hizmet olarak geri dönmesini beklemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bizler de aldığımız vergileri Karaisalı’ya doğru yatırımlar olarak geri döndürme konusunda oldukça dikkatli davranıyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Mal Müdürü M. Şerif Aygur, Gelir Uzmanı Abdullah Sel, Yoklama Memuru Hasan Aygün ve Muhasebe Şefi Derya Türkmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.