Belediyemizden Öğrencilere Atkı ve Bere

  • Yazının Tarihi: 19 Şubat 2017
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Sosyal Belediyecilik anlamında her geçen gün Karaisalı ilçesine yenilikler katmaya devam eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan bu seferde çocukların yüzünü güldürdü.

Karaisalı Belediye Başkanlığımız tarafından, ilçede soğuk havanın etkili olması dolayısıyla, öğrenciler için hazırlanan atkı ve bere, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan tarafından öğrencilere dağıtıldı. Belediye Başkanlığımız ve Ankara Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile hazırlanan atkı ve bereler, Karaisalı’ya bağlı Hacılı ve Bekirli mahallelerinde bulunan ilkokullarda, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük ve Kırsal Hizmetler Müdürümüz Zühtü Şafak öğrenciler ile bir araya gelerek, bere ve atkı hediye etti.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan yaptığı açıklamada, “Sosyal Belediyecilik anlamında ilçemize her geçen gün yenilik katmaya devam ediyoruz. Kış aylarının ilçemizde soğuk geçmesi ile birlikte, soğuk havada okula giden öğrencilerimiz için Karaisalı Belediyesi olarak öğrencilerimize atkı ve bere hediye etmeyi düşündük. Ankara Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve belediye başkanlığımızın işbirliğiyle başlattığımız proje sonucu ilkokul öğrencilerimize atkı ve bere hediye ediyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Elimizden geldiği kadar öğrencilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu soğuk havalarda öğrencilerimize verilebilecek en güzel hediye atkı ve beredir” dedi.

Atkı ve bere hediyelerini Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın elinden alan minik öğrenciler büyük mutluluk yaşadılar.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama