KDTP Heyetinden İlçemize Ziyaret

  • Yazının Tarihi: 20 Ekim 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Kosova Demokratik Türk Partisi Başkanı Orhan Lopar liderliğindeki heyet ilçemizi ve belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Kosova Demokratik Türk Partisi Başkanı Orhan Lopar başkanlığındaki heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz’ı makamında ağırladı.

İlçemizi ziyaret eden heyete, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan tarafından yemek ikram edilirken, yemekte ikili ilişkilerin daha çok geliştirilmesi adına çalışmalar gerçekleştirileceği konuşuldu.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ”Sizleri Karaisalı’da görmekten dolayı çok mutluyuz. Türk dünyasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Türkiye-Kosova ilişkilerinin güçlenmesi adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden geleni yapacağız. Umuyorum ki, bundan sonra kardeşlik köprülerimizi pekiştirmek adına daha çok bağlantılarımız olur” dedi.

Kosova Demokratik Türk Partisi Başkanı Orhan Lopar ise, “Bizleri burada kabul ettiğiniz ve göstermiş olduğunuz misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından, Kosova Demokratik Türk Partisi Başkanı Orhan Lopar liderliğinde ki heyet, ilçemizin turizm değerlerinden olan Varda Köprüsü, Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü ve Kızıldağ Yaylasını gezdiler.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama