Başkanımızdan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

• Yazının Tarihi: 29 Ağustos 2016

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

Büyük Türk Milleti’ni sömürerek Anadolu’dan sürmek isteyen İtilaf Devletleri, kutlu direniş karşısında tek tek geldikleri gibi gittiler. İngiliz kuklası Yunanlılar büyük Bizans hayaliyle geldikleri Anadolu’da büyük bir hezimete uğrayarak tarihlerinin en ağır yenilgilerinden birini tattılar.

Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bu gün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, aziz milletimiz geçmişten aldığı güçle şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun bilincinde olarak, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

Millet olarak sözde değil özde zulmün karşısında durarak, geçmişte nasıl adaleti devletin harcında yoğurduysak, günümüzde de milliyetçi temsilcilerimiz ile adaleti benliğimizin her alanına yaymış bulunmaktayız.

30 Ağustos Zaferi’nin 94. yılı vesilesiyle vatandaşlarımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, Ulu Önde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Saadettin Aslan