Karaisalı’da ‘Demokrasi Yürüyüşü’ Yapıldı

  • Yazının Tarihi: 22 Temmuz 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

İlçemizde, 15 Temmuz tarihinde yapılan darbe girişimine karşı ‘Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Yürüyüşü’ düzenlendi.

Karaisalı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Yürüyüşü‘ne çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşam saat 19.00’da başlayan programda demokrasi yürüyüşüne katılanlar, ilçe belediye düğün ve toplantı salonundan, merkezde bulunan Cumhuriyet Caddesine kadar bando takımı eşliğinde topluca yürüyüş gerçekleştirdi. Ardından  vatan uğruna şehit düşen güvenlik görevlilerimiz ve vatandaşlarımız adına gıyabi cenaze namazı kılınarak, Kuran’ı Kerim okutuldu.

Programda konuşan Belediye Başkan Vekilimiz Hakan Arıcı, “Ülkemize, Milletimize ve Demokrasimize yapılan bu saldırıyı kınıyor, bu memlekete kurşun sıkan insanların en kısa zamanda hak ettiği cezayı almalarını diliyorum. Vatan hainleri ile vatan kahramanları birbirinden ayrıldığı zaman sorun çözülecektir. Allah vatanımız için canını veren tüm polis ve askerlerimizin ruhunu şad, mekanlarını cennet eylesin. Ülkemiz için, vatanımız için, milletimiz için, Milli irade için; milli şuurla düşünerek, milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Gün Yüce Türk Milletinin birlik olma günüdür. Yürüyüşü düzenleyen ilçe kaymakamlığımıza ve yürüyüşe katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama