Karaisalılılar Ankara’da Buluştu

  • Yazının Tarihi: 23 Haziran 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Ankara’da Yaşayan Karaisalılar İftar Yemeğinde Biraraya Geldi

Kısa adı A-KAP olan Adana Karaisalı, Aladağ, Pozantı nüfusuna kayıtlı olup Ankara’da yaşayan hemşehrilerimiz, her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar yemeğinde biraraya geldi.

İftar yemeğine katılan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan konuşmasında, “Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan bu güzel toplu iftar yemeğine teşrif eden bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Biz A-KAP olarak, Karaisalılılar Derneği Ankara Temsilciliğini açmaya karar verdik. Bu güzel birlik ve beraberliğimizin her daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca iftar yemeğini tertip eden Mustafa Aslan, Yunus Sakarya, Fehmi Gildiroğlu ve Mehmet Demircioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğinin ardından Karaisalılılar Derneği Ankara Temsilciliği üye seçimler gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda üyeliğe, Mustafa Aslan, Yunus Sakarya, Burak Yılmaz, Mehmet Demircioğlu, Fehmi Gildiroğlu, Harun Sönmez ve Nejat Çoğol seçildi.

Karaisalılılar Derneği Ankara Temsilciliği tarafından organize edilen yemeğe Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Karaisalılılar Derneği Üyeleri, İlçemiz Bekirli Mahallesi Muhtarı Kerim Küçükyücel ve Ankara’da yaşayan hemşehrilerimiz katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama