Başkanımızdan Engelliler Haftasında Anlamlı Ziyaret

  • Yazının Tarihi: 16 Mayıs 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde özel öğrenciler ile bir araya geldi.

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, özel öğrencilerle yakından ilgilendi ve sohbet etti.

Ziyaret sırasında Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erhan Kaya’dan bilgi alan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Hepimiz hayatımızın bir kısmında engelli olabiliriz. Bu bilinci hiçbir zaman unutmuyoruz. Çocuklarımız bir farkla aramızdalar, onların bu özel durumuna pozitif yaklaşarak sosyal yaşama daha çabuk adapte olmalarını sağlamalıyız. Gerek sosyal gerek kültürel etkinliklerde, gerekse sosyal yaşamın içerisinde özel çocuklarımıza daha çok imkan sağlamalıyız” dedi.

Ziyarete Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın yanı sıra, Başkanımızın eşi Nursen Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve belediye personellerimiz katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama