Sofudede ve Şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi

  • Yazının Tarihi: 25 Nisan 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Sofudede İlim ve Kültür Derneği’nin düzenlediği Sofudede’yi ve Şehitlerimizi anma programı ilçemizin Kaledağı mahallesinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 7.si düzenlenen, Kuran-ı Kerim ve İlahilerin okunduğu, kıl çadırların kurularak küçük bir köy müzesinin oluşturulduğu anma etkinliğine köylerden, ilçelerden ve Adana merkezden yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Anma programına katılan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ”Sofu Dede İlim ve Kültür Derneği yönetimine bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bugün burada manevi bir ortamda bir aradayız. Buranın daha da güzelleşmesi için birçok çalışma yaptık. Amacımız gelecek nesillere bu milli ve manevi duyguları aktarmaktır. Bu vatanın, bu toprakların ve bayrağımızın kıymetini bilmeliyiz. Birliğimizi beraberliğimizi bozmadan daha ileriye kol kola yürümeliyiz” dedi.

Sofu Dede İlim ve Kültür Derneği Başkanı Musa Tabak açış konuşmasında, bu etkinliklerin devam edeceğini belirterek, etkinlik alanın ve türbe etrafının düzenlenmesi için büyük çaba sarf eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a hizmetinden dolayı teşekkür ederek plaket sundu.

İlim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Başkanımızın eşi Nursen Aslan, Belediye Meclis Üyemiz İsa Davarcı, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Sofudede İlim ve Kültür Derneği Başkanı Musa Tabak, Sofudede İlim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Hamit Özcan ve 3 bine yakın halk katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama