Personellerimiz Yemekte Buluştu

• Yazının Tarihi: 7 Nisan 2016

Belediye personellerimiz, Kırsal Hizmetler Müdürümüz Zühtü Şafak’ın belediyemizde göreve başlaması ve personellerimizin kaynaşması adına verilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Karaisalı Belediyesi’nin tüm çalışanları ile bir aile olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ”Personellerimizin kaynaşması, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi ve hep birlikte ilçemize daha iyi hizmet verebilmek adına bu yemekte personellerimiz ile bir araya geldik. Belediyemize Kırsal Hizmetler Müdürü olarak atanan Zühtü Şafak’a, verdiği yemekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Karaisalı Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen yemeğe, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Rıfat Köroğlu ve Recep Ak, Meclis Üyelerimiz ve Belediye personellerimiz katıldı.