Karaisalı Çiftçisi Bilinçleniyor

  • Yazının Tarihi: 28 Mart 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

İlçemizde, Karaisalı Kaymakamlığı ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği, Karaisalı’nın tarım ve hayvancılık potansiyelinin açığa çıkarılması kapsamında “Karaisalı Çiftçisi Bilinçleniyor” konulu panel gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Karaisalı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtan sunum videosuyla devam etti. Alanında Uzman konuşmacıların katıldığı program, ilçe halkı ile konuşmacılar arasında karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleştirildi.

Panelde konuşan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan,” İlçemizin uzun yıllardan beri değişmeyen geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. İlçede, kaba tarım yani arpa, buğday, mısır, ayçiçeği gelişmiştir. Ancak, ince tarım denilen sebzecilik ve meyvecilik fazla gelişmemiştir. Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Kaymakamlığı, Belediye, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve diğer kurumlarımızla beraber ilçemize katkı sağlayacak her türlü çalışmaları elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Bu panelin bütün çiftçilerimize faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Karaisalı düğün ve toplantı salonunda gerçekleştirilen “Karaisalı Çiftçisi Bilinçleniyor” konulu panele, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Muhammed Mert, İlçe Gıda Tarım ve Hayvanlık Müdürü Mehmet Alvur, Belediye Başkan Yardımcımız Recep Ak, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük, Belediye Kırsal Hizmetler Müdürümüz Zühtü Şafak, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Daire Amirler ve ilçede bulunan çiftçiler katıldı.

Panelden sonra Belediyemiz tarafından programa katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama