Başkanımız, Sağlıkçıların Tıp Bayramını Kutladı

• Yazının Tarihi: 14 Mart 2016

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Karaisalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük ve Belediye Kırsal Kalkınma Müdürü Zühtü Şafak, Hastane Başhekimi Halil İbrahim Bilgiç’in makamında hastane yöneticileri ile bir araya gelerek hastanenin tüm birimlerindeki sağlık çalışanlarının Tıp Bayram’ını kutladı.
Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Başhekimi Halil İbrahim Bilgiç ise, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a, bu anlamlı kutlama için teşekkür etti.

DSC_0163DSC_0164