Başkanımızdan İstiklal Marşı’nın 95. Yıldönümü Mesajı

• Yazının Tarihi: 11 Mart 2016

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAADETTİN ASLAN, İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 95. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

İstiklal Savaşı’nın, asırlardan bu yana bağımsız olarak yaşamış olan Türk Milleti’nin yine bağımsızlık yolunda verdiği en önemli savaşlardan biri olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan,“İstiklal Mücadelemizin zor dönemlerinde kabul edilen Milli Marşımız, bağımsızlık mücadelesi veren milletimize büyük bir moral ve güç vermiştir. İnanıyorum ki bizi biz yapan, bizi bir millet kılan vazgeçilmez değerlerimizin en veciz ifadesi olan İstiklal Marşımız, ilelebet Vatan semalarında yankılanacaktır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan milletimiz, İstikbal mücadelesini, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İstiklal Marşımız eşliğinde yürütecektir. Bu düşüncelerle, İstiklal Harbimizin ruhunu, milletimizin ortak irade ve vicdanını temsil eden İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, bu büyük eseri milletimizin Milli Marşı olarak bizlere armağan eden Büyük Millet Meclisimizin bütün üyelerini ve bütün istiklal kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum” dedi.

02- laye bayrak ba?kan eskiz 1---