Başkanımız Akdeniz Türk TV’ye Hizmetlerini Anlattı

  • Yazının Tarihi: 29 Ocak 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

 

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Akdeniz Türk TV’de yayınlanan Gazeteci Vahit Şahin’in hazırlayıp sunduğu ‘Doğa Gezginleri’ programına konuk oldu.

Vahit Şahin’in hazırlayıp sunduğu, Ferhat Ösme’nin kameramanlığını yaptığı Doğa Gezginleri programına konuk olan Başkanımız Aslan, Varda (Alman) Köprüsü üzerinde Vahit Şahin’in sorularını yanıtladı.

Aslan, verdiği röportajda,”Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün dediği gibi, ‘Bir Şey Değişecek, Her Şey Değişecek’ sloganıyla bizde yola çıkarak Karaisalı’mızı geliştirmeye devam ediyoruz. Bir memlekette yol ve su olmazsa orası yaşanılmaz hale gelir. Biz göreve gelir gelmez ilçe merkezinde ve köylerde yol ve su sorununa çözümler bulduk. Karaisalı, coğrafi konum ve doğal yapısıyla tarımsal üretime, hayvancılığa ve ormancılığa oldukça elverişli bir ilçemizdir. Halkın büyük bir kısmı geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlamaktadır. Biz bu geçim kaynaklarına turizmi de ekleyeceğiz. Ekonominin turizm yoluyla büyütülmesi şarttır. Yerköprü, Varda Köprüsü ve Kapıkaya Kanyonu sayesinde Karaisalı turizm merkezi haline gelecek. İlçemizde dışarıya göç oranı oldukça düşük. Küçük ve orta ölçekli girişimlerimiz var. Bu girişimler sayesinde dışarıya göçü tamamen durduracağız” dedi.

Başkanımız Saadettin Aslan’ın röportajı ve Karaisalı’nın tanıtımının yapıldığı ‘Doğa Gezginleri’ programı önümüzde ki günlerde Akdeniz Türk TV’de yayınlanacak.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama