Esnaflarımıza Mali Destek Semineri Verildi

• Yazının Tarihi: 22 Ocak 2016

Karaisalı Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajans?(ÇKA) ortaklığında ilçe esnafımıza ‘Mali Destek Programı’ konulu seminer verildi.

Karaisalı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere, Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Belediye Başkan Yardımcımız Rifat Köroğlu ve Recep Ak, CHP İlçe Başkanı İlhan Şahin, Belediye Başkanı Özel Danışmanı Yılmaz Aydoğan, iş adamları ve ilçe esnafı katıldı.

Çukurova Kalkınma Ajansı Proje Uygulama Birimi Uzmanları Ayşegül Kaplan ve Serdar Kaya, iş adamları ve ilçe esnafına küçük ölçekli işletmelere nasıl mali destek sağlayacakları hakkında bilgiler verdi.

Ayşegül Kaplan ve Serdar Kaya seminerde, iş adamları ve esnaflarla karşılıklı olarak görüştü.