SELAMPINAR’A PARK YAPILIYOR

• Yazının Tarihi: 20 Ocak 2016

KARAİSALI BELEDİYE BA?KAN YARDIMCIMIZ RIFAT KÖROğLU, ”ÇALIşMALARIMIZ EN KISA SÜREDE BİTİRİLECEK VE İLÇEMİZİN HİZMET?NE SUNULACAKTIR” DEDİ.

Adana Büyük?ehir Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri taraf?ndan yürütülen çal??malar tüm h?z?yla devam ediyor. Park?n içinde dinlenme alanlar?, yürüyü? parkuru, süs havuzu, ?elale ve çocuk park? olacak.

Çal??malar? Park ve Bahçeler Müdürü Turgut Hayta ile yerinde inceleyen Belediye Ba?kan Yard?mc?m?z R?fat Köro?lu,“Halk?m?z?n nefes alaca??, çocuklar?yla ho? vakit geçirece?i dinlenme alanlar? yapmak için u?ra??yoruz. ?lçemizin her yerindeki parklar? yeniliyoruz, olmayan yerlere yenilerini yap?yoruz. Çal??malar?m?z en k?sa sürede bitirilecek ve ilçemizin hizmetine sunulacakt?r” diye konu?tu.