Kızıldağ Yaylası’na Güvenlik Kamerası

• Yazının Tarihi: 14 Ocak 2016

Karaisalı Belediyemiz hırsızlara karşı Kızıldağ Yaylası’nda güvenlik önlemi al?yor.

Belediyemiz taraf?ndan K?z?lda? Yaylas?’n?n giri?ine ve yayla merkezine 5 tane gece görü?lü güvenlik kameras? yerle?tiriliyor.

Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, K?z?lda? Yaylas? Güzelle?tirme Derne?i Ba?kan? Yakup Özcan ile K?z?lda? Yaylas?’na giderek, kameralar?n yerle?tirilece?i alanlar hakk?nda ekiplerden bilgi ald?. Gece görü?lü kameralarla K?z?lda? Yaylas?’n?n 24 saat izlenece?ini belirten Aslan, ”Yaylam?z alaca??m?z önlemlerle son derece güvenli hale gelecek. Karaisal? Belediyesi olarak h?rs?zlara kar?? en k?sa sürede müdahale edebilmek amac?yla güvenlik kameralar? yerle?tiriyoruz. Çal??malar en k?sa sürede tamamlanacak ve güvenlik kameralar? faal duruma gelecektir” dedi.