Tümsiad’dan Belediyemize Ziyaret

• Yazının Tarihi: 14 Ocak 2016

– Ba?kan?m?z Aslan, “Karaisal?’n?n kalk?nabilmesi ad?na i?birli?ine her zaman haz?r?z” dedi.

Karaisal? Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, k?sa ad? TÜMS?AD olan Tüm Sanayici ve ??adamlar? Derne?i Adana ?ube Ba?kan? Yakup Kutluca, Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Karahan, Alparslan Say?ner, Ahmet Kalendero?lu, Hakan Güleryüz, ?l Sekreteri Yalç?n Kartal, Karaisal? Belediye Ba?kan Özel Dan??man? Y?lmaz Aydo?an, Karaisal? Belediye Meclis Üyesi Esat Köse ile Emekli Ö?retmen Aziz Yaln?z’? makam?nda konuk etti.
TÜMS?AD Adana ?ube Ba?kan? Yakup Kutluca ev sahipli?inden dolay? Ba?kan?m?z Saadettin Aslan’a te?ekkür ederek, ikram edilen murt çay?n? çok be?endi?ini ve mutlaka sanayiye kazand?r?lmas? gerekti?inin önemine vurgu yapt?.
Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan’da, TÜMS?AD’?n ziyaretinden duydu?u memnuniyeti dile getirerek, Karaisal?’n?n daha da geli?ebilmesi için ortak projelerde bir araya gelebileceklerine inand???n? söyledi. Belediyemizin yapm?? oldu?u faaliyetler ve projelerden bahseden Aslan, “Karaisal?’n?n kalk?nabilmesi ad?na i?birli?ine her zaman haz?r?z” ifadesini kulland?.
Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, TÜMS?AD Adana ?ube Ba?kan? Yakup Kutluca ba?ta olmak üzere tüm konuklara ziyaretlerinden dolay? te?ekkür etti.