Vatanda Eğitim Derneği’nden Öğrencilere Yardım

• Yazının Tarihi: 13 Ocak 2016

Adana’da kurulu bulunan ve k?sa ad? VEDER olan Vatanda E?itim Derne?i Karaisal?’n?n Çatalan ?lkö?retim ve Ortaokulu ile E?lence ?ehitler ?lkö?retim Okulu’nda ö?rencilere ayakkab? yard?m?nda bulundu.

VEDER Ba?kan? Sebahattin Aslan, buy Karaisal? Kaymakam? Mehmet Tunç, Karaisal? Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, ?lçe Milli E?itim Müdürü Muhammet Karacao?lu, Halk E?itim Merkezi Müdürü Abdulkadir Ye?ilku?, Çatalan ?lkö?retim Okulu Müdürü Adnan Özkök, sales Çatalan ?lkokulu Müdürü Mustafa Damaks?z, E?lence ?ehitler ?lkö?retim Okulu Müdürü Y?ld?r?m Ebedi’nin kat?ld??? toplant?da ö?rencilere ayakkab? yard?m?nda bulundu.
1995 y?l?nda Hakkari Da? Komando Tugay?nda görev yaparken, 26 Temmuz 1995 tarihinde bölücü terör örgütü ile girdi?i çat??mada yaralanarak Malul Gazi olarak Türk Silahl? Kuvvetleri’nden emekliye ayr?lan Gazi Sebahattin Aslan, tedavi süreçlerinin ard?ndan vatan ve millet için ne yapabilirim diye dü?ündü?ünü belirterek, “Terörle mücadelenin ve ülkenin yücelmesinin en iyi yolunun e?itimden geçti?ine kanaat getirerek, bir Gazi olarak ülkem milletim için devletim de?il birey olarak ben ne yapabilirim diyerek yola ç?kt?m. 2011 tarihinden bu güne önce bireysel sonras?nda Vatanda E?itim Derne?i (VEDER) çat?s? alt?nda yakla??k 40 bin ö?renciye yard?m yap?lmas?na vesile olduk. Bugün de Karaisal?’day?z. Yard?mlar?m?z sürecektir” dedi.
Karaisal? Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan da, Gazi Sebahattin Aslan’a te?ekkür ederek, “Gazi olduktan sonra kö?esine çekilip oturmayan, teröre kar?? as?l mücadelenin e?itimden geçti?ine inanarak yola ç?kan Say?n Aslan ile gurur duyduk. Bu anlaml? çal??malar?ndan ve yard?mlar?ndan dolay? bir kez daha te?ekkür ederim” diye konu?tu.

20160113_114647

20160113_112632