Bizim Adana Gazetesi’nden Başkanımıza Ziyaret

• Yazının Tarihi: 8 Ocak 2016

–  B?Z?M ADANA GAZETES?’NDEN BA?KANIMIZA Z?YARET

–  KARA?SALI BELED?YE BA?KANIMIZ SAADETT?N ASLAN, “MEDEN?YET?N EN BÜYÜK GÖSTERGES? YOL VE SUDUR. BELED?YE OLARAK BU H?ZMETLERE A?IRLIK VER?YORUZ” DED?.

Bizim Adana Gazetesi ?mtiyaz sahibi Salih Güleç, Yaz? ??leri Müdürü Halil ?brahim U?ur ve Foto?raf Muhabiri Hasan Dikmen, Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan’? ziyaret ederek röportaj yapt?lar.

Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, “medeniyetin en büyük göstergesi yol ve sudur. Belediye olarak bu hizmetlere a??rl?k veriyoruz. Adana Büyük?ehir Belediyesi ile ortak projemiz olan ‘Karaisal? K?rsal?nda Kad?na Pozitif Ayr?mc?l?k Projesi’ ile verimli i?birli?i neticesinde üreticilerin kalk?nmas? ve daha ye?il bir Karaisal? için çal??malar yap?yoruz. ?mkanlar ölçüsünde k?rsal kalk?nmaya yönelik fidan da??t?m?na devam edece?iz. 2016 y?l? ilçe merkezimiz için park ve mesire y?l? olacakt?r. Halk?m?z için ilçe merkezimize oyun alanlar?, yürüyü? parkurlar?, dinlenme ve piknik alanlar? yapaca??z” dedi.

Röportaj 11 Ocak pazartesi günü Bizim Adana gazetesinde yay?nlanacak.

1 bizim adana gazetesi (4)

????????????????????????????????????