Personelimize ” Kurumsallaşma ve Kalite” Semineri

  • Yazının Tarihi: 8 Ocak 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

– ADANA BÜYÜKŞEHİR ve İLÇE BELEDİYE PERSONELLERİNE ‘’KURUMSALLAŞMA VE KALİTE’’ KONULU SEMİNER VERİLDİ.

– KARAİSALI BELEDİYEMİZİN PERSONELLERİ’DE SEMİNERDEKİ YERLERİNİ ALDI.

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, Büyükşehir ve ilçe belediye personellerine ‘’Kurumsallaşma ve Kalite’’ konulu eğitim semineri verildi.

Seminerin açılışında söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, insana daha iyi hizmet etmek ve kişisel gelişime katkı koymak için eğitim çalışmalarına önem verdiklerini belirtti.

Sözlü, “Yasaların ve mevzuatın gereği alınması gereken eğitimleri edinmiş olmanın yanı sıra, insan olmak, yapmış olduğumuz işteki başarı çıtasını yükseltmek, kendimizi her gün yenileyerek geliştirme noktasında emek sarf etmek bugün için vazgeçilmezlerimiz arasındadır. Bugün kamu kurumunda çalışıyoruz, iş görüyoruz ve bizim sorumluluğumuz halka karşı. Halkımıza, hemşerilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini her geçen gün artırmak için personelimizin kendisini geliştirmesi amacıyla eğitim çalışmalarımız aralıksız sürecek ve bu tempo artarak devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından Yazar Tuna Kiremitçi, “Hikayeleştirme Sanatı” konulu sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Türkiye’nin en başarılı mevzuat eğitmenlerinden ve danışmanlarından Erkan Karaarslan, “Kurumsallaşma ve Kalite” konusunda bilgi aktardı.

 

1 belediye seminer (4)

????????????????????????????????????

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama