Kamerun’dan Belediyemize Ziyaret

• Yazının Tarihi: 8 Aralık 2015

Kamerun Bangnem Eyaleti Belediye Ba?kan?n o?lu ayn? zamanda ba?kan?n dan??man? Yusuf DECLAN NZELLA belediyemizi ziyaret ederek ba?kan?m?z Saadettin ASLAN ile sohbet ettiler.

Adana Büyük?ehir Belediye Ba?kan? Hüseyin SÖZLÜ’yü politik babas? gibi gören Yusuf di?er karde?lerinin aksine e?itim görmek ve belediyecili?i ö?renmek için Türkiye’yi ve Adana’y? özel olarak tercih etti?ini dile getirdi. Türkçeyi ö?renmek amac?yla özel ders alan Yusuf derslerden artan zamanlarda ilçe belediye ba?kanlar?n? ve ilçeleri ziyaret ederek kendi ülkesinde neler yapabilece?ini ara?t?rarak ülkesinin her alanda kalk?nmas?n? sa?lamak istedi?ini belirtti.

Ülkesinin milli ç?karlar?n? korumaya çal??an Yusuf Frans?zlar taraf?nda isyanc? olarak nitelendirildi?ini söyleyerek bu konuda güvenebilece?i ülke Türkiye oldu?unu belirtti. Belediye ba?kan?m?z Saadettin ASLAN ile sohbet eden Yusuf yapm?? oldu?u aç?klamada ba?kan?m?z?n Tarihi, Co?rafi ve Yönetim alandaki tecrübelerinden faydaland???n? aktard?.

Ba?kan?m?zla sohbet sonras? belediyemiz Halkla ?li?kiler personelleri Asl?han ÖZ, Deniz Durna MERT,Emrah TOPCU  ve büyük?ehir D?? ?li?kiler Koordinatörü Onur NOYANER ve ekibi Müberra AV?AR , Merve AKYÜREK ilçemizdeki Kap?kaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Yer Köprü ve Karap?nar Park?n? Yusuf Bey’e gezdirdiler.