İlçemizde Muhtarlar Günü Kutlandı

• Yazının Tarihi: 19 Ekim 2017

19 Ekim Muhtarlar Günü dolay?s?yla ilçemiz Cumhuriyet meydan?nda bulunan Atatürk An?t? önünde program düzenlendi.

Atatürk an?t?na çelen koyma, sayg? duru?u ve ?stiklal Mar??’n?n okunmas?yla ba?layan program Muhtarlar Derne?i Karaisal? ?lçe Ba?kan? Ramazan Ünnü’nün günün anlam ve önemini belirten konu?mas? ile son buldu.

Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen törenin ard?ndan Karaisal? Kaymakam Vekilli?i yapan Adana Vali Yard?mc?s? Hanlar ?den, mahalle muhtarlar?yla bir araya gelerek, talep ve isteklerini dinledi.

Programa, Adana Vali Yard?mc?s? Hanlar ?den, Belediye Ba?kan Vekili Esat Köse, Muhtarlar Derne?i Karaisal? ?lçe Ba?kan? Ramazan Ünnü, siyasi parti ilçe ba?kanlar?, kurum amirleri ve muhtarlar kat?ld?.