İlçemizde Muhtarlar Günü Kutlandı

• Yazının Tarihi: 19 Ekim 2017

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde program düzenlendi.

Atatürk anıtına çelen koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Muhtarlar Derneği Karaisalı İlçe Başkanı Ramazan Ünnü’nün günün anlam ve önemini belirten konuşması ile son buldu.

Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen törenin ardından Karaisalı Kaymakam Vekilliği yapan Adana Vali Yardımcısı Hanlar İden, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, talep ve isteklerini dinledi.

Programa, Adana Vali Yardımcısı Hanlar İden, Belediye Başkan Vekili Esat Köse, Muhtarlar Derneği Karaisalı İlçe Başkanı Ramazan Ünnü, siyasi parti ilçe başkanları, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.