Kaymakam Polat’a Veda Programı Düzenlendi

  • Yazının Tarihi: 13 Eylül 2017
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Bitlis iline vali yardımcısı olarak atanan Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat onuruna veda programı düzenlendi.

Belediye Başkanlığımız ve ilçe siyasi parti başkanları tarafından düzenlenen veda programına Kaymakam Tolga Polat, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve ilçeden vatandaşlar katıldı.

Programı tertip eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür eden Kaymakam Tolga Polat, “Karaisalı’da 10 ay kadar hizmet etme imkanım oldu. Doğduğum ilçeye daha uzun süre hizmet etmek isterdim. Ancak ülkemizin içinde bulunmuş olduğu durum dolayısıyla doğu bölgemiz önem arz etmektedir. Doğu bölgemize tecrübeli personelin istihdamı yönünde talebin olduğu belirtildi. Bu güne kadar ilçemiz adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Ben Karaisalı’nın evladıyım. İnşallah ileride ilçeme tekrar hizmet etme imkanım olur. Görevimiz gereği Karaisalı’dan ayrılmış olsam da gönlüm her zaman sizlerle olacak” dedi.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ise, “İlçemizde 10 aya yakın bir süredir hizmet eden değerli kaymakamımız Tolga Polat beyi gönlümüz istemese de uğurlamak zorundayız. Devlette devamlılık esastır. Kaymakamımıza, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde ise başarılar diliyorum” dedi.

Programın sonunda ise toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama