Kızıldağ Yaylası’nda Futbol Şöleni Başladı

• Yazının Tarihi: 19 Haziran 2017

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’ başladı.

Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda geçtiğimiz cumartesi günü başlayan turnuvanın başlama vuruşunu Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar yaptı.

Bu yıl 6.sı düzenlenen futbol turnuvasında konuşan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ”Bu tarz etkinlikler uzun yıllar devam etmelidir. Bu faaliyetlerin devam etmesi için Karaisalı Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Turnuvamızın düzenlenmesinde bizlere en büyük desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan bütün takımlara ve sporcu kardeşlerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın açılış maçında geçen senenin şampiyonu Emelcik Spor, Aktaş Spor’u 2-0 yenerken, günün ikinci maçında ise Kuşçusofulu Spor, Gildirli Spor’u 2-0’lık skorla geçti.

Maçlar 20 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.