Başkanımız Saadettin ASLAN Baz ve Duran Ailelerinin Nikah ve Düğün Merasimine Katıldı

• Yazının Tarihi: 26 Temmuz 2015

Baz ve Duran Çifti Nikah ve Düğün Merasimi

Belediye Başkan’ımız Sn. Saadettin Aslan “Baz Ve Duran” Ailelerinin Nikah Ve Düğün Merasimine Katıldı. Genç Çiftlerin Nikah’ını Kıydı.
Karaisalı Belediye Düğün Salonun’da Sn.Şevket Baz Oğlu Sn.Bayram Ali Baz Ve Sn.Ali Duran Kızı Sn.Fadime Duran’ın Nikah Akdini Şahitler Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Sn.Fahri Durukan Ve Sn.Mustafa Uludağ Bey’in Şahitlikleri Huzurunda Başkan’ımız Sn.Saadettin Aslan Nikah Akdini Gerçekleştirdi.
Başkan’ımız Sn.Saadettin Aslan Nikah Cüzdanını Gelin Hanıma Vermeden Genç Çiftlere Vatanına, Bayrağına Ve Dinine Bağlı Nesiller Yetiştirmeleri Temennisinde Bulunarak Nikah Cüzdanını Gelin Hanıma Verdi.
Karaisalı Belediyemiz Ve Karaisalı Murtçular Derneği İle Birlikte Yürüttüğümüz Her Nikahını Kıydığımız Çiftlere Kitabımız Kur’an-I Kerim Hediyesini Karaisalı Murtçular Derneği Adına Nikah Şahidi Sn.Mustafa Uludağ Dağmat Sn.Bayram Ali Baz Beye Taktim Etti.
Başkan’ımız Sn.Saadettin Aslan Genç Çiftlere Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileyerek Baz Ve Duran Ailelerini Tebrik Etti.